Mai Tai

Her er vores anbefaling til den historiske drink, fra 1940'erne - der kræver lidt mere end de fleste, men til gengæld også sparker smagsløgen på plads og opfylder behovet om en exceptionel drink!

Ingredienser

 

Fremgangsmåde

  1. Tilføj isterninger og alle ingredienser i shakeren
  2. Shake til kølig. 
  3. Si væsken over i et passende glas fyldt med is. 
  4. Pynt evt. med en skive appelsin eller en båd lime. 

 

Se hvordan du laver den her:

 

Om produkter

El Ron Prohibido 15 år

Denne rom er resultatet af en søgen efter perfektion. For at gøre det ældes den i et solera-system med 15 amerikanske egetræsfade, der tidligere blev brugt til sød spansk vin. Ældning i tønder, der er blevet ristet på traditionel vis, giver denne rom de tørre toner og behagelige aromaer, fremkalder den tidligere forbudte smag. Ron Prohibido 15 mindes den herlige fortid med en gammel rom og nutiden af ​​en drink i verdensklasse. Nydes rent eller til krydrede cocktails. 

El Ron Prohibido rom serien bliver produceret ved hjælp af et solera system. Dets enestående smag blev gjort muligt ved opdagelsen af ​​den autentiske og allerførste håndværksmæssige rom opskrift fra det 18. århundrede. Denne karakteristiske smag forbedres ved at blande forskellige rom, der ældes i spanske søde vin tønder.

Omkring 1700 ankom spanske skibe til det nye kontinent fyldt med produkter fra den iberiske halvø. Blandt dem var tønder fyldt med rosinvin, der blev losset i havnene i New Spain. For ikke at blive sendt tomt tilbage, blev disse tønder – stadig med spor af den vin, de havde indeholdt – fyldt med chinguirito rum sukkerrørslikør, et produkt fremstillet i Mexico.

På rejsen tilbage blev denne drink velsignet med gaven fra disse spor og ankom således til Spanien med udsøgte kvaliteter, der gjorde den meget populær blandt spanierne, i det omfang den begyndte at blive betragtet som en trussel mod lokalt producerede drikkevarer. Den spanske konge forbød til sidst produktionen af ​​denne drink. Nu er det heldigvis tilgængeligt igen. 

 

Monin Curacao Triple sec sirup

Monin Triple Sec sirup er en "non-alchoholic" version af Monins appelsinlikør. Den er lavet på tørrede appelsinskaller - både bitre og søde. Den blev oprindeligt lavet i Frankrig, i midten af det 19. århundrede. Den kan sagtens nydes alene, men går allerbedst i cocktails, såsom denne Margarita

Monin Triple Sec sirup præsenteres i en klar flaske, med en, tæt på gennemsigtig farve og en mild citrus aroma, der efterfølges af en sød appelsinsmag.

Monin Triple Sec sirup er ideel i alkoholfrie drinks, såvel som helt klassiske cocktails.

Monin sukker sirup

En af de mest velkendte sukkersirup og basen for mange klassiske cocktails. Den fremstilles af 100% ren rørsukker samt filtreret vand. Monin sukkersirup har en krystalklar farve og uden nogen aromaer har den alligevel en sød sukkersmag. Den er perfekt til cocktails, men du kan også bruge den til at forsøde te, kaffe, smoothies eller frugt punches.

Monin mandel sirup

Monin Mandel er en alkoholfri mixer, lavet på sukker og det ideelle valg, når man skal lave drinks, milkshakes, desserter og varme drikke, der skal have nogle noter af mandel.

Den er lavet uden kunstige fedstoffer og sødemidler.

Rom

Skriv en kommentar

Alle kommentarer bliver gennemgået, inden de bliver offentliggjort.